STI logo
Het bedrijfProductenOntwikkelingS2BSpare PartsAudio Tubes
  Homepage
  Nieuws
  Contact   


Wilt u de STI NIEUWSBRIEF via E-mail ontvangen? Abonneer u dan  d.m.v. een E-mail te sturen naar:
info@sti-acoustics.nl met als onderwerp: E-MAIL NIEUWSBRIEF
 

2018

Maart

 

Storingvrije Netspanning met F-Quad® Pro kabels

Na het succes in de High-End Audiowereld is er nu een start gemaakt met F-Quad kabels voor de Pro Audio en Telecommarkt. De netspanning is, alle CE regelgeving/markering ten spijt, door alle omgevende digitale systemen dikwijls behoorlijk vervuild en ook draagt draadloze signaaloverdracht bij aan Ethervervuiling (Elektro Smog) in de ruimte. Heel vreemd want alle producten in de EU moeten door die CE-markering ook aan de EMC-richtlijn voldoen.

Doordat de F-Quad netsnoeren Hoogfrequent EMC-storingen uitfilteren (o.a. ferrietkern) en door toepassing van 'oude' transmissieprincipes, geen magnetisch veld rondom de kabel uitstralen en immuun zijn voor binnentredend magnetisch veld, zijn ze zeer geschikt voor toepassing in Meldkamers, Serverruimten e.d.

Hierdoor treedt er geen ‘overspraak’ meer op tussen de netsnoeren en naastliggende analoge audiokabels, DATA-kabels, of gevoelige Multi-Media apparatuur.

De F-Quad Pro kabels zijn qua uitvoering toegespitst op een industriële omgeving en leverbaar in verschillende lengtes en met verschillende ‘contra’s’. Standaard wordt een IEC-60320 C13 of C15 contrasteker gemonteerd. F-Quad Pro kabels worden in Nederland ‘On Demand’ geassembleerd.